Is jouw kantoor mee met zijn tijd?

Ik help je om je kantoor op een moderne manier in de kijker te zetten met video en er zo voor te zorgen dat je de juiste klanten aantrekt.

De eerste indruk die je nalaat is van primordiaal belang.

Waarom dan opteren voor video?

Je maakt een persoonlijke connectie met je potentiële klant

Je kan je expertise duidelijk maken over bepaalde topics

Je geeft je potentiële klant een kijkje in je kantoor

Je straalt vertrouwen uit

Je onderscheid jezelf van je collega notarissen

boost-je-zaak-temp.png

Graag meer weten? Download je gratis e-book.

In dit gratis e-book leg ik uit waarom jij als notaris best aan de slag gaat met video en geef ik ook enkele voorbeelden van wat je allemaal met video kan doen.

Vul hieronder je gegevens in om de e-book te downloaden.

Wat zeggen mijn klanten

"Tiemen heeft al verschillende videoprojecten voor ons gerealiseerd en we zijn zeer tevreden over de samenwerking. Hij denkt mee over het eindresultaat en doet voorstellen hoe de video's het best hun doel behalen. Hij communiceert snel en transparant."

Joeri C.
PMV

"Wij werken samen met Tiemen voor al het audiovisuele materiaal. Vlotte samenwerking, waarbij een duidelijke communicatie en professionele benadering centraal staan. Geeft waar nodig eigen advies om het eindresultaat nog beter te maken. Aanrader!"

Jonathan T.

Osteopaat Vlaanderen

"Ik werkte al vaak met Tiemen samen voor verschillende videoprojecten en ben erg tevreden over de samenwerking. Hij stelt zich altijd flexibel op, denkt mee over hoe we tot het beste resultaat komen en is heel fijn in de omgang!"

Eva V.
The Oval Office

 

Laten we mekaar
wat beter leren kennen

Een korte babbel maakt meteen duidelijk of we een match zijn en of ik je en je bedrijf kan helpen met het behalen van de doelen die je vooropgesteld had.

 

Volg het pad van je voorgangers, zet je business op de eerste plaats en...